Здравейте!

Ето, че Коледа е зад ъгъла, а отвсякъде валят желания, хора се редят на опашки, тече трескаво опаковане на подаръци. Дъх на канела и джинджифилови сладки се носи из улиците, а украсата и коледния дух те карат да се сгушиш на топло в любимия с чаша чай в ръка. Обичам Коледа най-вече заради уюта който носи, но не мога да си изкривя душата и да кажа, че не се радвам на подаръците, като малко дете. Обичам те да са подбрани с умисъл и да личи, че са персонализирани (това важи и за двете страни). Тази година съм решила да заложа не толкова на материалните подаръци, а на такива под формата на преживяване.

Пиейки сутрешното си кафе, удобно сгушена в леглото, преглеждам сайта на Wishio, където избора не е между едно-две неща. Индивидуален урок по танци, урок за двама, екзотичен масаж, екскурзия, полет с парапланер, нощувка в юрта, стрелба с лък и езда, са само част от преживяванията, които може да подариш, а спомена от тях вечно да гори.

Избирайки подаръци за най-близките, реших, че съм била достатъчно послушна, работлива и добра (очевидно и скромна) през годината, за да получа и аз подарък. Макар и малко егоистично, преживяването до което избрах да се докосна, бе част от една голяма моя мечта.

Бали е едно от местата които искам да посетя със семейството си през краткото съществуване на този свят и вярвам, че рано или късно ще успея да го осъществя. В случая от Wishio ми помогнаха да се докосна до райското кътче благодарение на едночасов Балийски масаж във Victoria Spa. Имах нужда от пълен релакс, отпускане на мускулите и премахване на стреса след един доста напрегнат период. Бях посрещната като принцеса от прекрасните рецепционистки в спа-центъра, а комплимента – ароматно кафе и прясно изцеден фреш в приятна обстановка успяха допълнително да ме предразположат.

Търпеливо изчакаха да се насладя на сутрешния ритуал, а след това потънах в една различна и уникална атмосфера. Приглушена светлина, мека постеля, екзотичен аромат. Девойка от Бали с ръце като от коприна (YUNI ти си ангел!) ме пренесе в друг свят, далеч от стреса и забързаното ежедневие на големия град. Знаеше точно от какво се нуждая и ме отведе на бленуваното от мен кътче някъде из Бали. Цвете в косата, тихи екзотични ритми и пълен релакс. Точно така си представям дните на Бали!

В този консуматорски свят можем да бъдем различни и да подарим преживяване благодарение на Wishio! Не оставяйте Дядо Коледа да се справя сам! Все пак една нощ е твърде малко време, за да зарадва цял свят! 🙂

Save

Save

Save

Save

Save

Save

4 Responses

  1. Теди, уникално е! Веднага пратих на мъжа, хаха. 😀

    1. Има уникални преживявания, мисля като стане топло с парапланер <3 Нещо екстремно да е! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.