Прекрасни, здравейте!

В днешния пост, бързам да споделя с вас няколко идеи за уникални преживявания в навечерието на празника на влюбените – Св. Валентин. Знам, че доста от нас са изключително заети (поне съдя по самата себе си), за да търсят перфектният подарък за своята половинка или пък често се случва музата да ни напусне и да се вайкаме до последния момент. Ето защо, с приятелите ми от Wishio и Ивето от Stylish Toast подбрахме за вас някои идеи за подарък, подходящи за последния момент.

Както знаете, самата аз се насладих на едно от най-приятните преживявания, което е част от палитрата на wishio.bg – Балийски масаж, за който може да прочетете повече тук.

Предложенията са изключително много и разнообразни, като аз се спрях на две. Те са и тези които биха намерили място в сърцето ми за цял живот. Сигурна съм, че биха се харесали на всеки, без значение дали подаръка е за мъж или жена.

Ето ги и тях:

Приключенски ден за двама

Чудесно преживяване, особено ако имате нужда да се откъснете от ежедневието и да прекарате време с половинката си. Всекидневните тревоги и задължения остават на заден план, а на преден идват приключения, много смях и спомени за цял живот. Една от най-добрите идеи за подарък!

Може да избирате от три варианта:

Уикенд “Творческо вдъхновение”

Ахххх… Какво по-хубаво от малко спокойствие и творческо зареждане на място, като Троянският балкан. В непосредствена близост до Троянски манастир, с. Орешака е перфектното място за подобна почивка. Имат празник на Сливата, така че официално е от топ местата за посещение!

Тук може да избирате от два варианта:

Надявам се да ви е било полезно и да успеете да оставите следа в живота на любимия човек.

Вие разгледахте ли предложенията? Какво бихте избрали за половинката си?

 

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.