friendship

Вдъхновени от майчинството, приятелството, блогърството, но не на последно място от факта, че сме жени, с Мими от Mimi’s Fashion Moments решихме да обединим сили и да създадем нещо красиво, цветно и женствено, за да отбележим днешния празник. На фона на безумен смях, сладки приказки и уюта на Notosgalleries, Ring Mall, успяхме да направим няколко цветни и женствени кадри, специално за вас.

Стартираме и нов проект – серия постове “The Blond and The Brunette“, като това е първият от поредицата. Силно се надяваме да ви допадне идеята и да харесате това, което предстои!

girly-moments

smiley-happy

Размисли за женствеността и майчинството съм ви споделяла в друг пост, който може да видите тук. Не мисля да се повтарям, но бих наблегнала на темата за женското приятелство.

thebeautyinmylife

sky-is-the-limit

look-at-that

follow-me

Всеки ден благодаря за невероятните момичета/жени/майки/приятелки, които присъстват в живота ми, а и за новите такива, които изпълват ежедневието ми с толкова цвят, усмивки и истински чувства. За кратко време Мими успя да влезе под кожата ми и да ме вдъхнови с всичко, което прави не само като блогър, но и като майка, жена и приятел. Тя е от хората, които те тласкат да предизвикаш себе си, да излезеш от зоната си на комфорт и да продължаваш напред. Радвам се, че по пътя си срещам хора, като нея – артистични, положителни, цветни и вдъхновяващи.

happy-moments

Мими:

дълга рокля / long dress: MANGO, шал / scarf: Ralph Lauren via Notosgalleries, очила / glasses: TOUS via Notosgalleries

Теди:

рокля / dress: Jessica Simpson via Notosgalleries, шал / scarf: Ralph Lauren via Notosgalleries, очила / glasses: TOUS via Notosgalleries

Снимки: Евгения Зварич

Скъпи мъже (и жени), обичайте приятелките си, майките си, жените в живота си и ги пазете, защото те са най-ценното цвете на този свят. Грижете се за това цвете с много любов, топлина и истински чувства.

Честит празник, мили дами!

 

4 Responses

  1. Страхотен пост Тединка :* Нямам търпение и за другите ви постове от серията, защото звучи доста забавно и интересно!

    1. Дени, благодаря! Радвам се, че ти харесва 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.