Здравейте!
Много се извинявам за дългото си отсъствие, но напоследък не ми остава време за любимото хоби, а когато имам – нямам муза за писане, снимане и т.н.
Бях приготвила снимките за пост още преди няколко месеца, но ги бях забравила и наскоро намерих картата памет, в която се съхраняваха. Разгледах ги с носталгия по изминалите летни дни и реших да драсна няколко реда по случая. Предупреждавам, че ще е picture heavy! Enjoy!

friendship

Лятото е любимия ми сезон и разбира се на прага на есента леко започвам да тъгувам за топлите вечери, прохладното облекло, вятъра в косите и забавленията до здрач с малкото ми момче. През това време, душичката ми ликува всяка сутрин щом слънцето ме посрещне през тънките стъкла на прозорците. Дните минават неусетно, а усмивката не слиза от лицето ми (който ме познава на живо, знае за какво говоря). Въпреки, че и есента има своите хубави черти (гушкане, топъл чай и завивка с хубава книга), аз милея за топлите дълги дни.

Някои от вас може би знаят още от миналата година, но ще се повторя отново – аз и семейството ми ходим на първото море за сезона още в края на месец Май, началото на Юни. Тогава не е голяма жега, няма толкова народ по плажовете на съседна Гърция, а и е доста по-евтино. Тази година посетихме едно невероятно месетнце близо до градчето Паралия – Mediterranean Village Hotel & Spa.

green-life

beauty

palm-tree

church

flowers-on-the-road

chillbox

boat-on-the-road

 

sea-side

on-the-grass

flowers

somersby

sun-umbrella

somersby-for-bee

on-the-beach-with-kids

sea-shell

mommy-son

kids-on-the-beach

friends-on-the-beach beach-umbrella

beach-wear

pool-life-greece

pool-life

beach

beach-life-greece

beach-life

Наистина ще стане много дълъг пост ако тръгна да разказвам с подробности за комплекса, но мога само да кажа, че с удоволствие отново ще го посетим и то не веднъж. Единственото, от което не останахме доволни беше времето. За съжаление не улучихме перфектния момент и общо взето само три от дните бяха добри. Въпреки това, останахме доволни и освежени от разнообразието на иначе не до там интересното ни ежедневие в града. Ако някой иска да му разкажа по-подробно за местенцето,  може да ми пише във фейсбук.

 

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.