slimcut-energy-team

Здравейте, прекрасни!

Преди време ви въведох в плана си за един по-активен и здравословен начин на живот – тук. Сега се връщам отново на темата с лек update за първите две седмици от предизвикателството на Slimcut.

Тези от вас които ме следват в Instagram вече са видяли част от постовете на тази тема. Получих доста подкрепа, за което съм изключително благодарна. Оказа се, че интереса е голям, а лека по лека резултатите видими, което ме прави много доволна и още по-мотивирана. Сериозно обмислям подобен тип постове да станат регулярни в блога и ще се радвам да споделите в коментарите си дали ще е интересно за вас.

А сега по същество!

the-beauty-inmy-life

Започвам деня си с лека закуска, която включва повечето пъти плодово смути. Приемам DIETSTAR два пъти през деня – сутрин и вечер 30 мин. след хранене. Опаковката съдържа 60 капсули разпределени за 30 дни – по две на ден. Имат кафяво-зелен цвят и вкус на водорасли, дължащ се на съдържанието на кафяви водорасли Ascophyllum nodosum – изключително богати на хрантелни вещества. Приема им трае секунда, така че не мисля, че ще е проблем за някого. Спомагат за по-доброто храносмилане, намаляване на теглото и абсорбацията на мазнини.

Drainer Drink приемам веднъж на три дни, обикновено в офиса през целия ден. Опаковката съдържа 10 сашета, като едно се разтваря в литър вода. Добавям нарязан лайм и праскова за допълнителна свежест, и се получава страхотна ободряваща напитка. Имам проблем със задържането на вода от организма, така че това е един от любимите ми продукти. Пречиства организма от токсините и излишната вода. Свежо и полезно!

slimcut-chelange

През ден приемам Fat Burner Drink 10 мин. преди тренировка. В опаковката са 15 броя сашета, разтваря се в чаша вода и имат лек ненатрапчив лимонов вкус. Това е и другия ми любимец от продуктите. L-карнитина и комбинацията от съставки ми носят доста енергия при физическите натоварвания пък и се ПОТЯ! Може би ви е странно, но за мен това е голямо постижение, тъй като съм от хората, които трудно се потят (което е супер в други случаи). Искам като тренирам да се потя, за да знам, че нещата се случват – в противен случай си мисля, че не правя нищо.

Тренирам единствено у дома. Почти изцяло съм заложила на тренировките от сайта на Slimcut, които може да видите тук. Препоръчвам ви горещо и 7 минутната програма. Дали ще е в комбинация с други физически упражнения или само тя – ефект ще има. По време на семейната ни почика залагах предимно на 7 минутната програма, за да мога сутрин да се насладя на по-дълга закуска с двамата ми любими мъже. С напредване на времето тренировките ми продължават по-дълго и понякога се отплесвам на повече от час. Включих и допълнителни натоварвания за ръце и корем, които може да видите тук, тук и тук (за които благодаря на адашката Теди). Дани е супер ентусиазиран и всяка вечер прави упражненията с мен. Това е и друг начин да прекарваме време заедно.

slimcut-pool-time-gif

Относно храната – споделих в предния пост, че ограничавам тестото и хлебните изделия, сладкото и солта. Интересното е, че за разлика от друг път, сега нямам нужда дори да приемам тези видове храни. Това ме убеди още повече в ефекта на продуктите на Slimcut. Сладкото и хляба са две от нещата без които не можех, а сега с лекота ги подминавам. За двете седмици съм изяла два пресни кроасана и два сладоледа, което е цяло чудо. Наблягам на плодове и зеленчуци, от които мисля, че си набавям необходимата захар за организма. Ядките също станаха редовна част от менюто ми, а приема на вода се увеличи. Гледам и да не похапвам след 20:00. Признавам си, че от време на време си пийвам по чаша вино, а на морето дори биричка от 330мл. Светица чак не мисля да ставам, до крайности не мисля да стигам, но за момента и това ми е достатъчно. Промяната е огромна за мен и се надявам да напредвам. Чувствам се прекрасно, леко и енергично. Изключително мотивирана съм и този път отказване няма!

Резултати:

Преди: 52 кг.; талия – 66 см.; ханш – 96 см.; бедра – 55 см.; ръце – 26,5 см.

След две седмици: 50,5 кг.; талия – 65 см.; ханш – 94,5 см.; бедра – 54 см.; ръце – 25 см.

П.П.: Целулита също е понамалял.

beach-life

Не забравяйте – продуктите действат, но само ако вие си помогнете! Резултатите при всеки са различни!

the-beauty-in-my-life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.