slimcut

Здравейте прекрасни!

Започвам с дългоочаквания пост с крайни резултати от предизвикателството на Slimcut. Подробно описание какво представляват продуктите може да видите тук или в официалния им сайт – тук, а резултати от средата на курса – тук.

Минаха повече от два месеца от старта на промяната за мен, като към момента държа крайните резултати под контрол. След края на едномесечния курс с Diet Star, продължих с програмата Weight Management, допълващ продукт за запазване на постигнатите резултати и избягване на йо-йо ефекта, който помага за задържане на теглото, ускорява метаболизма, и повишава енергията. Отново е във вид на капсули, пие се два пъти на ден след хранене (аз лично 30 мин, след хранене), подобно на Diet Star – 30 дни. Капсулите имат леко горчив и неприятен вкус и мирис, което си обяснявам с наличието на горчив портокал в продукта. За мен не е проблем, имайки предвид, че престоява в устата за около секунда.

https://www.instagram.com/p/BJ3CylmjIzb/?taken-by=beauty_in_my_life

Придържам се стриктно към здравословните закуски под форма на смути, като от време на време си позволявам фреш и прясно изпечен кроасан. Основното ядене си включва каквото и преди, но с разликата, че е без хляб и десерта не е от захар. Тренировките си продължават всеки ден, като вече отделям повече време за тях и ги разнообразявам с клипове от youtube. Чувствам се изключително добре, бодра, с повече енергия и доста по издръжлива на натоварване. Глада ми за сладко си е все така подтиснат, но пак казвам – преди не приемах почти никакви плодове, а организма ми се нуждаеше от захар, разликата е, че сега си я набавям през плодовете които прием всеки ден!

https://www.instagram.com/p/BIX1xO5j81P/?taken-by=beauty_in_my_life

Добре е да знаете, че резултатите след втората седмица започнаха все по-бързо да се проявяват. По-надолу са данните ми в цифри в началото, средата и края на курсa с Slimcut. Огромен плюс, който наблюдавам също от известно време е, че кожата ми се е изчистила до почти безупречно състояние, каквато си беше преди да родя. Разказвала съм ви в други постове за борбата ми с кожата след като родих. Челото ми до скоро беше осеяно с миниатюрни подкожни пъпчици, някои от които позавяхваха след третиране с различни продукти, но след това отново се появяваха. Страниците ми в близост до скалпа често осъмваха с “прекрасни” бели пъпчици. Вече дори тук-таме си имам и белези от тях, но през последните два месеца всичко се промени. Отново се радвам на чиста и спокойна кожа! Мисля, че тук освен дрениращия Drainer Drink и останалите продукти от системата има заслуга и факта, че не консумирам сладко, сол в големи количества и др., но не съм специалист по темата.

https://www.instagram.com/p/BJGWZwCju9I/

Отново искам да наблегна на следното – резултати без промяна в хранителния режим и включването на повече движение в ежедневието ви няма да има! Каквито и продукти и системи да приемате без тези две основни неща, по-добре не започвайте. За мен Slimcut беше предизвикателството от което имах голяма нужда и стимул да се погрижа за себе си, и да съм полезна на другите. С две ръце препоръчвам, като самата аз ще продължа с приема на Drainer Drink и Fat Burner.

Ето и резултатите след края на предизвикателството Slimcut:

Преди: 52 кг.; талия – 66 см.; ханш – 96 см.; бедра – 55 см.; ръце – 26,5 см.

След две седмици: 50,5 кг.; талия – 65 см.; ханш – 94,5 см.; бедра – 54 см.; ръце – 25 см.

Краен резултат: 49,5 кг.; талия – 60,5 см.; ханш – 90,5 см.; бедра – 51 см.; ръце – 24 см.

Резултатите са повече от това, което очаквах и дори малко бях изненадана, когато ги видях. И преди някой да си е помисли, че не се храня – ям си и то не по-малко от преди! Супер лакома съм и не се ограничавам освен с по-горе изброените 2-3 неща. Имайте предвид, че не съм особено висока – 166-7 см. И друго важно нещо, малкото килограми и см не ви гарантират по-добра визия! Моята цел не е да съм слаба (винаги съм си била), а да имам стегната фигура, да съм по-енергична и да се чувствам добре.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

2 Responses

    1. Благодаря, доста неочакван. Изключително доволна съм! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.