Здравейте!

И аз, като всяка жена, винаги съм мечтала за дълги, гъсти и извити мигли. Уви, Бог е решил, че трябва да се появя на бял свят с къси, светли и прави мигли. Дори и със спирала (както може би сте забелязали) изглеждам сякаш нямам мигли. Пробвала съм какви ли не спирали, но с наслагването положението им става по-зле и отново клепват след 10 мин.

Честно да си кажа, бях доста скептично настроена относно серумите за удължаване на мигли които се предлагат на пазара, но след щателно проучване в интернет и най-вече из бюти-блогър пространството, определено мнението ми се промени. Виждала съм резултати в чуждестранни блогове, но доверието ми спечелиха българските такива.

Тъкмо бях започнала да обмислям закупуването на някой от серумите които се предлагат на родна почва, когато получих предложение да тествам най-новият продукт на пазара – Realash, чийто представител за България е Тех Майнд ЕООД.

Беше ми изпратена опаковка от 3 ml., което е достатъчно за около 4-5 месеца всекидневна употреба. Ефекта който обещава производителя е 25% по-дълги и 84% по-гъсти мигли, като обновената му формула е с активни съставки които стимулират растежа на миглите, спират падането им и ги правят по-гъсти, по-тъмни и по-здрави. Дерматологично и клинично тестван е, не предизвиква дразнене, алергии или промяна в цвета на ириса. Съдържа: Дестилирана вода, натриев хлорид, бензалкониев хлорид, лимонена киселина, динатриев фосфат, целулозна смола, като отговаря на всички изисквания за безопасност и за да гарантира за това, формулата му е допълнително обогатена с естествени екстракти от плодовете манго и папая, цвят от горчив портокал и листа от палма Сабал. Съдържа растителни екстракти от лен и блатен аир, които са източник на витамините E и C. Тези вещества защитават, подхранват и успокояват деликатната кожа около очите, която е една от най-чувствителните зони в човешкото тяло. Продукта е считан за номер едно сред серумите за удължаване, за това и възлагам големи надежди.

За тези от вас които се интересуват, цената е 79 лв., като това е цената за Стартов пакет с една опаковка от 3ml. На сайта им може да откриете допълнителна информация относно продукта, други варианти на пакетите, а също и резултати след употребата на серума.

С нетърпение очаквам да видя първите резултати и при мен, което трябва да е след средата на Април. 🙂

П.П.: Пратката дойде с кокетно вързана панделка в лилаво и декоративна хартия в едни от любимите ми цветове. Изключително мило! 🙂

 

realash

DSC_14711

2 (2)

3 (2)

4 (2)

 

 

 

 

 

Save

Save

7 Responses

  1. Здравейте Теодора! Бих искала да разбера какъв беше ефекта при ползване на серума Реалаш при Вас…??? Заслужава ли си човек да го ползва ???

    1. Здравейте, може да разгледате поста ми с резултата след месец употреба http://thebeautyinmylife.com/realash-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8-%d0%b8-%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82-1/ . Вече втори месец го използвам и резултата е дори повече. Може да следите развитието и във фейсбук страницата ми.

  2. Здравейте, много хубави снимки правите, искам да ви наема като фотограф за няколко продукта, за които в момента започвам къмпания. Моля дайте си координатите и ще Ви позвъня за да уточним подробностите. Предварително благодаря!

    1. Здравейте, може ли да ми оставите мейл, на който да Ви пратя координати?

  3. Теди,ще ми бъде много интересно какъв ще е резултатът.Дано мигличките ти станат такива,каквито си мечтаеш!

  4. Страхотно!!!! Ще чакам да видя резултат и ако има….определено ще си взема 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.