Realash Серум за Мигли

Здравейте!

И аз, като всяка жена, винаги съм мечтала за дълги, гъсти и извити мигли. Уви, Бог е решил, че трябва да се появя на бял свят с къси, светли и прави мигли. Дори и със спирала (както може би сте забелязали) изглеждам сякаш нямам мигли. Пробвала съм какви ли не спирали, но с наслагването положението им става по-зле и отново клепват след 10 мин.

Честно да си кажа, бях доста скептично настроена относно серумите за удължаване на мигли които се предлагат на пазара, но след щателно проучване в интернет и най-вече из бюти-блогър пространството, определено мнението ми се промени. Виждала съм резултати в чуждестранни блогове, но доверието ми спечелиха българските такива.

Тъкмо бях започнала да обмислям закупуването на някой от серумите които се предлагат на родна почва, когато получих предложение да тествам най-новият продукт на пазара – Realash, чийто представител за България е Тех Майнд ЕООД.

Беше ми изпратена опаковка от 3 ml., което е достатъчно за около 4-5 месеца всекидневна употреба. Ефекта който обещава производителя е 25% по-дълги и 84% по-гъсти мигли, като обновената му формула е с активни съставки които стимулират растежа на миглите, спират падането им и ги правят по-гъсти, по-тъмни и по-здрави. Дерматологично и клинично тестван е, не предизвиква дразнене, алергии или промяна в цвета на ириса. Съдържа: Дестилирана вода, натриев хлорид, бензалкониев хлорид, лимонена киселина, динатриев фосфат, целулозна смола, като отговаря на всички изисквания за безопасност и за да гарантира за това, формулата му е допълнително обогатена с естествени екстракти от плодовете манго и папая, цвят от горчив портокал и листа от палма Сабал. Съдържа растителни екстракти от лен и блатен аир, които са източник на витамините E и C. Тези вещества защитават, подхранват и успокояват деликатната кожа около очите, която е една от най-чувствителните зони в човешкото тяло. Продукта е считан за номер едно сред серумите за удължаване, за това и възлагам големи надежди.

За тези от вас които се интересуват, цената е 79 лв., като това е цената за Стартов пакет с една опаковка от 3ml. На сайта им може да откриете допълнителна информация относно продукта, други варианти на пакетите, а също и резултати след употребата на серума.

С нетърпение очаквам да видя първите резултати и при мен, което трябва да е след средата на Април. 🙂

П.П.: Пратката дойде с кокетно вързана панделка в лилаво и декоративна хартия в едни от любимите ми цветове. Изключително мило! 🙂

 

realash

DSC_14711

2 (2)

3 (2)

4 (2)

 

 

 

 

 

Save

Save

7 Comments

 • Reply May 28, 2014

  Meg

  Здравейте Теодора! Бих искала да разбера какъв беше ефекта при ползване на серума Реалаш при Вас…??? Заслужава ли си човек да го ползва ???

 • Reply April 22, 2014

  Тедко

  Здравейте, много хубави снимки правите, искам да ви наема като фотограф за няколко продукта, за които в момента започвам къмпания. Моля дайте си координатите и ще Ви позвъня за да уточним подробностите. Предварително благодаря!

  • Reply April 22, 2014

   Теодора Миланова

   Здравейте, може ли да ми оставите мейл, на който да Ви пратя координати?

 • Reply March 25, 2014

  Milena

  Теди,ще ми бъде много интересно какъв ще е резултатът.Дано мигличките ти станат такива,каквито си мечтаеш!

  • Reply March 26, 2014

   Теодора Миланова

   Мерсиии 🙂 Дано!

 • Reply March 25, 2014

  anna

  Страхотно!!!! Ще чакам да видя резултат и ако има….определено ще си взема 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.