Здравейте!

Извинявам се за закъснението, но в работата е страшна лудница и не мога да смогна да стигна до блога.

На 25.04.2014г. стана точно един месец, откакто ползвам Realash – серум за мигли.

Успях да направя няколко бързи снимки Преди и След, та е то ги и тях.

Untitled-1

Untitled-2

 

Както може би ще забележите, резултат има. Миглите определено са по-дълги, като  най-силен е ефекта във външната част на окото. Една идея по-извити са отпреди, по-гъсти и някак по-рошави (ако може така да се каже). Не съм изпитала дискомфорт след нанасяне, а дори успях няколко пъти да си бръкна  в окото с тънката четчица. Интересното обаче е следното…ефект има и на долните мигли. Странно, тъй като изрично е опоменато да не се нанася на това място и аз съм спазила това указание. Отдавам го на факта, че нанасях продукта буквално преди да си легна, та когато затворя очи явно се е пренасял и на долните.

Единственото от описаните очаквани резултати, с което не мога да се  похваля са по-тъмните мигли (на снимките и преди, и след изглеждат по-тъмни отколкото са ми реално). За съжаление подобен ефект (поне за сега) не забелязвам. През първите 3 седмици ми направи впечатление и друго, миглите ми започнаха доста да падат, а в описанието на продукта пише точно обратното. Обяснявам си го с това, че старите е трябвало да направят път на новите, защото в края на краищата миглите ми са по-гъсти.

Като заключение ще кажа – да, надявах се че ефекта ще е по-голям, но нека бъдем реалисти. За месец няма как да стане чудо и да заприличат на тези от рекламите на спирали за мигли. Надявам се, че след 3-ия месец ще мога да ви зардавам с още по-добри резултати.

 

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.