Обичам приказките за принцеси в далечни кралства, които живеят в хармония с всички и всичко. Пролетта винаги ми напомня за тях. Цъфналите цветя, дългите разходки и нежните отблясъци на слънцето ме зареждат, вдъхновяват и пренасят в друго време –  моето време. Влизам под ръка в тази приказка заедно с любимата ми принцеса – Мими от Mimi’s Fashion Moments и с нежна премяна от Paramidonna.

Дизайнерската колекция “Butterfly Fashion Story” е безспорно една от любимите ми точно заради чувството, което носи. Нежните кройки,  деликатни орнаменти и изискани камъни Swarovski са само част от съкровищата криещи се в моделите на бранда. Вниманието към детайла, качествените материи и уникалните лазерно изрязани елементи са запазена марка на Paramidonna, с което носят на притежателката си наслада и подчертана индивидуалност. Грация и романтика се преплитат с нежният полъх на вятъра, докато се разхождаме из градините на двореца, хванати за ръка и посрещащи поредния неповторим залез.

П.П: Обожавам времето прекарано с Мими в сладки приказки и смях. Понякога забравяме къде се намираме и колко време е минало. Виждаме нещата еднакво и може би това е причината всичко да става бързо и с лекота. Ще се повторя, но цитата който ми се струва най-подходящ за този пост е:

“Angels are not any extraordinary beings with wings and halo. They are ordinary people living ordinary lives. But they have special qualities that touch our heart and soul in special ways. They are truly our best friends.”

черна рокля/ black dress:  Paramidonna “ELLY”

рокля в екрю/ dress in ecru: Paramidonna “ELLY”

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.