И тази година решихме да посетим Халкидики за лятната ни почивка, като този път се спряхме на китното градче Никити, което се намира на вторият ръкав – Ситония. Със сестра ми и децата наехме чудесно местенце точно преди града със страхотна градина и ужасно мили и отзивчиви хазяи. Всеки ден прекарвахме на различен плаж, различни емоции, смях и плaцикане. Време за снимки много нямаше, печенето също не ми се получава напоследък. Все пак в последният ден грабнах апарата и успях да направя малко снимки. За жалост не успях да заснема всички красоти на града, но ще се върна и тогава ще го направя.

И така, последната вечер в града излязохме на разходка по крайбрежната улица, после към малкото пристанище и накрая завършихме в чудесен ресторант край брега на морето, който препоръчвам с две ръце ако посетите Никити – Kazanis. Между другото там хапнах най-вкусните миди до сега, а ако ме следвате в instagram вече знаете колко ги обичам.

Лятото е моето време и всичко свързано с него ми е много на сърце.

 

В тези снимки са събрани всичките ми любими неща през лятото: синьо, райе, сандали с помпони, море, залез, малкото ми момче, любимо място за хапване и семейството, макар и в леко намален състав.

Много ще се радвам да оставите в коментарите кое е любимото ви местенце за почивка лятото. За някои може би е планината, за други морето, но ще се радвам да науча за някое ново и красиво местенце.

гащеризон/ overalls: Zara (SS17, similar here)

чанта/ shoulder bag: Liu Jo Sifno Shoulder Bag

сандали с помпони/ pom-pom sandals: Vintage Summer Fashion

място/ place: Nikiti, Halkidiki

*снимки: дванадесет годишната ми племеница Анджелина, която се справи повече от пекрасно!

И една за разкош с голямото ми момченце! И да – усмихвам се! Всъщност съм винаги усмихната…усмихвайте се и вие! До нови срещи! <3

8 Responses

    1. Тази година това е любим цвят. Благодаря! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.