Untitled-1

Здравейте!

Днес ще споделя с вас малко от емоциите си покрай официалното откриване на вторият магазин за козметичният гигант M.A.C в София. Мястото е Mall of Sofia, денят 18.12., 18:00ч. Имах точно 20 мин, за да се придвижа от офиса и макар задъхана, успях да стигна навреме, където вече ме чакаше Мими. Предполагам много от вас са си купували техни продукти, ако ли не, поне сте чували за марката.

20

Посрещането бе досущ като за Мария-Антоанета. Екстревагантност, блясък, музика, вино, футуристични танцьори и придворни дами в скъпи одежди. Във въдуха витаеше аромат на аристократизъм, който се стелеше от всяко червило, сянка или руж. Всичко това разбира се бе в тон с празничната, лимитирана колекция на марката за този сезон – Heirloom mix.

1

4

9

5

3

Трябва да си призная, че винаги съм харесвала най-много лимитираните серии на M.A.C. Винаги са с уникална и неповторима визия, истински бижута. Както и предположих, колекцията създаде нечуван фурор сред гостите на събитието. Всеки можеше да седне на високият стол и да бъде преобразен като с вълшебна пръчка от гримьорите на M.A.C.

Untitled-2

Разнообразието от продукти е опианяващо и ви гарантирам, че ако влезете в магазина не ви мърда поне час, като задължително ще си излезете с поне два от тях.

8

6

Untitled-3

7

12

13

15

14

Всеки уважаващ себе си гримьор, а дори и любител на качествената козметика, трябва да притежава  от продуктите на M.A.C.

collage

Съжалявам, че нямах възможност да остана повече време, но определено списъка за Коледа се увеличи!

П.П.: Мими, благодаря за приятната компания отново 🙂

 

Save

2 Responses

  1. Теди,удоволствието беше изцяло мое!Много празнично си прекарахме!А магазинът на М.А.С. е цяло изкушение!

    1. Определено! Днес минах през него, но бях с Дани и той само мрънкаше, та не можах нищо да свърша! 😀
      Метнала съм око на един пигмент, но когато съм сама ще отида да си го видя и купя за Kоледа! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.