Здравейте!

 Бях планувала този пост от доста време, но понякога ме наляга забравата, друг път мързела и така до днес. Тъй като вече една седмица не мога да се оправя от гадната настинка/грип, реших поне да седна и да го направя. Много обичам този вид постове/клипчета и винаги ми е интересно да видя какво се крие из дебрите на женските чанти. Виждала съм чанти в които се побира общо взето…всичко. В моята, както може би вече знаете или поне виждате, това няма как да стане. Тя е доста малка, но очудващо събира доста неща. Чантата е на марката Braccialini, а името й е Carina. Може да прочетете повече за нея в поста ми тук.  Предпочитам малките чанти, защото са по-компактни, не ми пречат, пък и честно казано няма какво толкова да слагам в тях. Ето и съдържанието й тези дни. Enjoy!

 

Untitled-1

whats-in-my-purse

whats-in-my-purse2

1. Телефон. Разбира се никъде не отивам без телефона си. Имам го вече повече от година. Марката е HTC, а модела One Mini. По-често съм на телефона, дори някои от постовете си правя на него. Изключително удобна вещ, много си го обичам.

2. Слушалки. Дам, в този случай не са тези, които си вървят с телефона, защото по незнайна причина те откзаха да се сработват с телефона ми и със съпруга ми си ги разменихме. Сега си ходя с телефон HTC, но със слушалки от Samsung Galaxy S5 . Странното е, че моите слушалки работят на неговият телефон, weird huh?

3. Флашка. Малката версия на чантата Carina е флашка, която ми е подарък и винаги нося със себе си, защото не знам кога ще ми потрябва да кача нещо на нея. Понякога снимам за блога в офиса и после качвам снимките, за да мога да ги обработя вкъщи. Определено е най-сладката флашка, която съм виждала.

4. Пинсета. Никога не знаеш кога или за какво ще ти потрябва. Случвало ми се е дори да отвинтвам разни работи с нея.

5. Портфейл. Кхъ кхъ…Louis Vuitton…задминал го, но за сумата от 15 лв. ми върши чудесна работа вече 5-6 години. Взех си го, защото някой ми каза, че червеният портфейл привличал парите….Не се лъжете! 😀

6. Лекарства. Тантум Верде Форте е най-уникалното лекарство за гърло, поне според мен. Упсарин- а е ясен, а тези капки се предполага, че са от “ново поколение”, но не видях голям резултат с тях.

7. Сух дезодорант. Все още съм в търсене на THE дезодорантa. Много си харесвах Lady Speed Stick, но нещо трудно започнах да откривам модела, който харесвам. Сега съм с тази Rexona и на този етап ми харесва. Има доста свеж аромат, който остава за дълго.

8. Кутийка с дамски принадлежности. Винаги да са ми под ръка, че не се знае…Жени!

9. Балсам за устни. В случая е EOS и мисля да не го сменям скоро. Много съм доволна. Имам доста проблеми особено зимата с устните си, а той ми влияе чудесно. Може да видите поста ми за него тук.

10. Козметичен несесер. Вътре се помещават спирала, молив за вежди, червило с молив за устни, както и  коректор от серията Couvrance на Avène, термална вода Avène, а също и глос на H&M. Все любими продукти. Така съм сигурна, че ако ми се наложи ще мога бързо и лесно да се приведа във вид.

Какво носите вие в дамската си чанта? Ще ми е интересно да разбера. 🙂

Save

12 Responses

 1. Аххх тази прекрасна малка чанта колко много неща събира! Страхотен пост 🙂 и аз имам едно портмоне дето задминава, че чак засрамва Louis Vuitton, но така поне не ми е свидно като го изпусна някъде 😀

  1. Да, просто в случая то ми попадна и го взех. 😀 Благодаря за коментара 🙂

 2. Чантата е страхотна!Аз толкова неща нося в мини чантичка :).Да не казвам какво става в по-големите…♥И несесерчето на Авен винаги е с мен!

  1. Неотлъчно е с мен несесерчето! Благодаря, Миме. :*

 3. Супер си, че не носиш много неща в чантата, аз имам огромен проблем, когато трябва нещо да си намеря… А чантичката е уникална!
  хх
  cvetybaby.com

  1. Благодаря, Цвети! 🙂 Наистина е много по-добре да носиш малко неща, но и така понякога бъркам, бъркам и нищо не намирам. 😀

  1. Веднага си го записвам за следващият път! Благодаря! 🙂

 4. И аз много обичам такива постове/клипчета 🙂 Беше удоволствие да го прочета. И аз нося винаги влашка..макар че рядко ми се случва да ми потрябва в “движение” :)) Също съм доволна от Тантум Верде-то и Упсарина хаха.

  1. Благодаря Мими! Радвам се, че ти хареса. По-добре да не се налага Тантум Верде, Упсарин и капки, но такъв е сезона… 🙂

 5. И на мен любимият ми дезедорант беше на Lady Speed Stick, но точно този, който харесвам рядко го има- може би говорим за един и същ. Чантата е много сладка, както вече казах, а флашката е страхотна мини версия :))

  1. Благодаря! Май се казваше Fruity Splash 😀 Много ми е мъчно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.