Да, не сте се объркали! Днес празнувам своя 31-и рожден ден! Yayy!

Честно казано не съм от хората които се вълнуват предварително и не могат да спят, но миналата година се почувствах отново като хлапачка. От много отдавна не празнувам рождения си ден шумно и с безброй хора. Преди Дани бяхме само аз и Део – тиха вечеря, вино и любов, а вече 6-та година сме трима – смях, търчане между маси, клечка за суши в окото, разлята чаша, пръст в тортата и много любов, ама от онази най-голямата.

30-я ми рожден ден беше белязан с много силни емоции – хубави и лоши в последствие. Бях супер развълнувана, че влизам в друго десетилетие. Чувствах се толкова щастлива и благословена, че на 30 имам страхотно семейство, прекрасни приятели, работа, дом и толкова възможности покрай блога. За съжаление това се оказа най-тежката година за мен и моето семейство. Нещо като повратен момент в живота. Наложи се да бъда по-силна отколкото си мислех, че мога да бъда, а и не само аз. Това е дълга история, която може би някой ден ще разкажа, все пак този пост е за щастлив момент от съществуването ми. 🙂

Днес, встъпвайки в достолепните (кхъ-кхъ) 31 години, аз се чувствам по-щастлива, по-силна, по-усмихната, по-обичана, обичаща, малко настинала, но готова за предизвикателствата и радостите, които следват.

Перфектния рожден ден за мен включва няколко простички неща – разходка (ако времето го позволява) и обяд или вечеря на приятно местенце с вкусна храна (да, не съм от готвещите, за това предпочитам на готово), смях, приятни разговори и разбира се снимки, за да запазя спомена и чувството от този ден.

Тъй като рождения ми ден е края на октомври, това означава, че есента или поне чувството за есен е дошло с пълна сила. Навсякъде се предлагат всякакви вкусотии с тиква, която е едно от любимите ми неща през есенно-зимния период, така че когато видях, че в Sasa Asian Pub e настъпил “Сезонът на тиквите” нямаше как да го подминем. Принципно наблягаме на суши-то, когато посещаваме ресторантите от веригата, дори се бъзикаме, че заради това са ми дръпнати очите, но този път искахме да е различно и заложихме предимно на новите ястия от менюто на Sasa Paradise.

За първи път опитахме “Mедена лимонада” с мед, канела, портокал и печена тиква, която горещо препоръчвам, защото освен супер вкусна и освежаваща някак ми напомня за Kоледа и онези уютни моменти със семейството край елхата, гледайки “Сам вкъщи”. Друг фаворит ни станаха “Kокосовите скариди” с драконов сос! Хора, the very best са! Досрамя ме да поръчаме още едни, защото количеството храна, което бяхме взели беше далеч от възможностите ни за изяждане.

Има и три нови основни ястия, към които може да избирате измежду 4 вида месо – пилешки каренца, пуешки филенца, филе от сьомга или филе от сьомга със скариди. Спряхме се на “Black Sasa” с филе от сьомга и скариди, а гарнитурата е от задушен черен ориз, пресни домати и броколи, в сос от шампанско. Да, толкова вкусно е колкото и звучи!

Дани си поиска десерта, на който се точим от както е излязъл в суши менюто, а именно “Суит комбо“. Супер забавно и интересно решение за десерт, който също беше много вкусен. С Део и скъпата ми Millita, която беше в ролята си на фотограф и приятна компания, си разделихме със сетни сили от новия “Tиквен пай“, който ми беше поднесен по малко по-специален начин от обикновено! Препоръчваме с шест ръце!

Искам да кажа на всеки, който по един или друг начин се чувства зле, нещастен или просто е загубил вяра или надежда по една или друга причина – любов, хора, тя ви е необходима, за да се справите с всичко. Без значение дали е любовта на партньора ви, на родителите ви, на братя и сестри, на приятели, на детето ви или обратното, от вас за тях…просто се дръжте за нея здраво. Тя е тази, която дава сили на човек, тя е тази която превръща злото в добро, тя е тази която спасява светове и прави всеки човек герой в неговата приказка!

*снимки: Millita Photography

*място: Sasa Asian Pub Paradise

3 Responses

  1. Много красива, и супер секси с тая къса рокличка!

  2. Докосващ, силен и емоционален пост!
    Идея си нямаш колко имам нужда от тези думи, които споделяш с нас и виждайки красивият край на лошата ви година, ми вдъхва надежда!

    Бъдете винаги толкова щастливи! Влюбени! Обичащи се! Но най-вече здрави! Бъдете все така силни, сплотени и истински! Повтарям се, но никога не е излишно <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.