Здравейте!

Както може би някои от Вас знаят, от известно време съм силно привлечена от червилата. Нямаше как да подмина красотите от новата колекция на Golden Rose, а именно Velvet Matte Lipstick.

След първоначалната еуфория при пускането на колекцията, естествено не можах да се добера известно време до тях, но търпеливо зачаках и точно преди Нова година – успях. Закупих пет от прекрасните цветове и дълго време нямах куража да ги отворя, защото не ми се искаше да нарушавам цялоста им (да, знам, че не е нещо скъпо и незаменимо, но съм си такава).

От компанията са дали и кратко описаниена продукта, а именно:не съдържа парабени и агресивни пигменти , не се събира и не изсушава устните. Благодарение на кремообразната текстура , обогатена с витамин Е се разнася лесно, омекотява устните и доставя забележително дълготраен цвят. – За абсолютен матов финиш!”. Излишно е да говорим за цената – повече от приемлива, 3.99 лв.

За този пост, имах удоволствието да вляза в ролята на фотограф, като за това трябва да благодаря на колежката ми, мениджър и фотограф на фирмата в която работя – Жана Маджарова. За “фото-сесията” съм подбрала някои красоти от есенно-зимната колекция на CASADEI, като искам да покажа, че не е задължително да съчетаваме луксозните си придобивки с други такива, а с това, което наистина харесваме, та дори това да е червило за 3.99 лв. Enjoy!

golden-rose-matte-velvet-lipstick golden-rose-velvet-matte-lipstick-2 velvet-matte-lipstick-golden-rose golden-rose-velvet-matte-lipstick-3 casadei-golden-rose-velvet-matte-lipstick golden-rose-casadei-lipstick golden-rose-casadeigolden-rose-swatches

Няма да мога да дам мнение за самите червила, тъй като не съм ги пробвала върху устните. Когато го направя – ще кажа.

Save

8 Responses

    1. Уау! Благодаря за високата оценка! 🙂

  1. Браво Теди!!!Страхотни снимки и чудесен избор на червила и разбира се чудесен избор на любимият ни Casadei!!!

    1. Благодаря за милите думи! Нямаше как да не включа Casadei 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.