_MG_7146

Здравейте!

Знам, че съм малко m.i.a в блога, но обещавам скоро това да се промени, като съм ви подготвила няколко интересни (надявам се) поста.

Преди малко повече от седмица имах удоволствието да присъствам на ексkлузивното и цветното представяне на лятните колекции на бранда Folli Follie съвместно с Missbloom. Насладихме се на не една, ами на цели две колекции – “Silver Summer” и “Fashionably Silver“, като и двете са изработени изцяло от сребро, точно за високосната година. Всеки знае, че в такава година на почит е среброто, а пък моделите на Folli Follie – абсолютен хит.

Освен вино и цветни макарони, домакините ни зарадваха и с оригинално представяне на колекциите от любими мои модни блогъри – Mimi’s Fashion Moments, MINTSTORIES и Beyond the visible. Всяка беше подбрала бижута по-последна мода и в тон с аутфитите им. Разказаха ни защо са избрали точно тези модели, какви са тенденциите и разбира се – снимки….много и все весели снимки! Освен бижутата и аксесоарите, които бяха подбрали за визиите си, споделиха с нас кои са техните must have за лятото. Моделите от двете колекции са подходящи както за по-елегантни визии, така и за допълнителен шик в ежедневието. Ето и малко цветни кадри и усмивки от събитието!

_MG_6803

_MG_6671

_MG_6646

_MG_7019

_MG_7037

_MG_7068

_MG_7137

_MG_7174

_MG_6601

_MG_6857

_MG_7203

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.