Скъпи дами, здравейте!

Днешният пост е специално за вас, а темата е една от най-важните за всяка жена – обезкосмяването.

И аз като вас обичам кожата ми да е в перфектен вид всеки ден, особено в топлите дни (за които така мечтая), когато повече плът е на показ и трябва да сме перфектни.

Самобръсначката отдавна не е опция за мен, но си признавам, че от време на време се налага да посягам към нея в по-екстремни случаи.

Никога не съм обръщала голямо внимание на епилаторите, защото мнението ми беше, че всички са еднакви и няма какво повече да ми предложи този от 200 лв., спрямо този от 80 лв.

Е, дойде времето да се убедя, че това изобщо не е така!

Ако трябва да съм честна, не ми се вярваше, че подобен уред може да даде такова самочувствие на една жена и то за дълго време.

Новата серия на Braun Silk Epil 9 осигурява най-бързата и ефективна епилация благодарение на най-новата “Multi Grip” технология с 40 пинсети, които улавят повече косъмчета с едно завъртане. Едно от най-хубавите неща в това малко бижу е, че главата е с 40% по-широка, което скъсява времето за епилиране (поне за мен) буквално на половина. Със стария ми уред трябваше да отделям точно по 40 мин. на крак, което в забързаното ми ежедневие не е много оптимален вариант, а сега ми отнема 50 мин. за двата крака, което пък е и времето на заряда на li-ion батерия, която предупреждава, че ще свърши с мигащ индикатор в червено.

Косъмчетата изчезват с изключителна лекота, като дори най-мъничките от тях с дължина 5 мм. остават в миналото. Лампичката  на Braun Silk Epil 9 в предната част ми помага за прецизното и равномерно премахване на косми, дори когато нямам достъп до дневна светлина. Една от приставките ми е тотален любимец поради 2 причини – масажира кожата, като същевременно предпазва от болка, а подвижността й е изключително добра, за да може да достигне в сгъвките, където доста често със стария епилатор не можех да достигна. Разполага с две степени на работа – по-бавна и доста бърза, аз лично предпочитам по-бавната.

Braun Silk Epil 9 е снабден с технологията Wet and Dry, така че мога да се възползвам от вечерния душ, за да премахна досадните косъмчета още по-лесно и безболезнено.

Комплектът разполага с 2 приставки, като едната е за директен контакт с кожата, но пък аз предпочитам масажа и подвижността на втората. Решението за безжичен епилатор е най-прекрасното за мен в случая, тъй като не обичам кабел да ми се пречка и да се разкача нон-стоп. Зарядното е изключително стилно и удобно. Времето за зареждане е точно 1 час, което за мен е чудесно. Няма нужда да говоря за цвета и блещукащите частици по корпуса на епилатора, които го правят бижу само по себе си. В комплекта намира място и четка за лице (каквато вече имам и новата мисля да подаря), която много харесвам и използвам в ежедневието си от около година и половина, четчица за почистване на епилатора, торбичка за съхранение и доста удобна при пътуване.

Минаха почти 2 седмици от последното ми епилиране и все още кожата ми е мека и гладка. Спокойно мога да заявя, че с две ръце се доверявам и препоръчвам Braun Silk Epil 9, защото за мен е повече от подарък и то за всяка една жена!

Продукта може да намерите тук

Ето и няколко трикчета от мен за гладка и мека кожа:

  1. Ексфолирайте краката си преди обезкосмяване с груб ексфолиант по възможност (аз го правя с пилинг ръкавица от коприна), така дори косъмчетата растящи под кожата излизат на повърхността й.
  2. Епилацията под душа е доста по-безболезнена, защото под топлата вода се отделят ендорфини.
  3. След самата епилация нaпръскайте кожата с термална вода (аз използвам тази на Avene) за успокояващ ефект.
  4. Винаги използвайте лек приятен лосион за тяло. Ако ще носите пола, нека е с блестящи частици – ефектът е страхотен.

Какви са вашите трикове?

обувки/ shoes – CASADEI от PEPINA

Продуктът ми е предоставен от PR за тест, но мнението е изцяло мое!

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.