Здравейте!

Всички обичат изненадите, особенно когато са супер неочаквани и без повод.

Точно такова нещо ми се случи и днес. Като цяло предимно нося спортно-елегантни обувки и кецове, но маратонки (истински за спорт) не си бях купувала от доста време. Напоследък имам някакво желание да се захвана със спорт и “леееко” намеквах, че искам да си купя някакви.

След като се прибрах от работа, вкъщи ме очакваха ето тези красоти:

adidas

adidas7

adidas8

adidas4

adidas6

Adidas Snova Glide5 с уникални наситени цветове. Наблъскани са с всевъзможни технологии (Torsion System, adiPRENE+ и FORMOTION), а подметката е на известния производител на автомобилни гуми – Continental! Първите ми впечатления са страхотни. Много комфортни са, точно както и трябва да бъде една маратонка за спорт.

Честно казано толкова много ми харесват, че предполагам няма да ги използвам за спорт (ако въобще започна да спортувам), а най-вероятно ще си ходя с тях.

Маратонките са от сайт, на който нашето семейство стана редовен клиент. Преди време си взех от там едни зимни кецове Reebok (може би сте ги виждали ако ме следвате в Instagram), които не свалих цяла зима и все още са като нови. На малкия му купихме страхотни зимни обувки Nike, който могат да се носят от още поне 2-3 бебета без да се скъсат. Мъжа ми пък си купи зимни високи кецове Supra и маратонки Nike.

Сайта, на който можете да откриете този, както и доста други хубави модели е www.shopsector.com, както и на facebook страницата им тук .

 

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.