clandestino-veneto-eyewear

Здравейте! Честит Ден на Земята!

Не e случайно, че с Мими от Mimi’s Fashion Moments и Вени избрахме именно този ден, за да покажем новия пост от серията The Blonde and The Brunette. Бранда който представяме днес е Clandestino Veneto. Моделите са в актуални форми, изцяло ръчна изработка, а рамките са комбинация от различни, незастрашени видове дърво, сертифицирани по FSC. Покритието е от биоразградими и влагоустойчиви лакове, а стъклата и плаките са от висококачествени материали и защита UV 400. Всеки чифт очила идва с картонена кутия от рециклирана хартия, ръчно изработен бамбуков калъф, кърпичка за почистване и книжка с подпис от човека, който ги е изработил. Clandestino Veneto е партньор на фондацията Forest & Life Movement и дарител по програмата “Seeds of change” Project, с което всяка година подпомагат засаждането на дървета в различни краища на света за едно по-зелено бъдеще.

bamboo-clandestino

Този път използвахме слънчевите дни, за да заснемем весели и цветни кадри. Заслепени от жаркото слънце, сложихме по чифт очила и мисля, че ни се получи! 🙂

clandestino-veneto-bloggers

clandestino-veneto

Независимо дали съм с Дани в парка, с приятелки на разходка или по задачи из града, слънчевите очила са неотлъчно с мен. Освен защитата, която ми дават те служат и като моден завършек на цялостната визия. Харесвам всякакъв вид очила, но за съжаление не всички си колаборират с лицето ми, така че разбирате какво щастие за мен е да открия “моят” модел. Пробвах няколко чифта очила на бранда ClandestinoVeneto и смело мога да кажа, че съм силно впечатлена от моделите, изработката и най-вече от лекотата им. За първи път се докосвам до толкова ефирни очила, без досадно убиване или странни отпечатъци по носа. Също така голяма част от тези които пробвах отиваха на малкото ми и овално лице.

clandestino-veneto-girls

pretty-sunny-lilac

clandestino-eyewear

sunny-girls

pretty-girls-have-fun

Мими е с очила в синьо-жълта премяна Violino, перфектно допълващи цветната й натура, а Вени с модел Formosa – идеални за творец на открито.

Аз се спрях на модела Retroscena, тъй като е доста различен и се вписва идеално в ежедневния ми стил. Закръглените стъкла придават лека ретро визия, което в комбинация с модерната дървена рамка прави очилата подходящ аксесоар и за по-елегантните ми визии.

red-lipstick-clandestino-veneto

retroscena-sunglasses

Ако и вие сте впечатлени като мен от моделите на бранда – погледнете поста на Мими за специална изненада в края му.

Пожелавам ви прекрасни слънчеви дни!

Снимки: Боян Витанов, Милена Витанова

10 Responses

  1. Яки! Красиво, елегантно лежерни… 🙂

    И аз имам проблем с намирането на очила, заради същите причини. Пфууу…

    Обичам изненадите! Тичам сега към в блога на Мими.

    :*

    1. Мерси! Наистина си е проблем, за това много се зарадвах на моделите им. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.