Boyfriend Jeans и Обувки CASADEI

Здравейте!

От известно време насам се заглеждам по тъй наречените “boyfriend” дънки. Съдейки по снимките из интернет простронството, се оказва, че са доста универсален модел. Хората ги носят в парка с децата, а някои дори се появяват на червеният килим с тях, за това реших и аз да се сдобия с чифт.

Тъй като до сега не съм носила подобен модел, ми се искаше да си взема нещо на прилична цена, защото има шанс да не се харесам. Деси от Diva by Dessy беше така любезна да ми посочи правият път и се ориентирах към моделите на “H&M” и “ZARA“. Цените им са от порядъка на 70-80 лв.

Изненадващо преди нялко дни видях, че в “H&M” има “дни на дънките” (мисля, че ще е до 09.03.2014) и всички модели дънки над 44,90 лв. са с 20 лв. намаление. Веднага се втурнах към първия магазин на път за вкъщи. Бях си набелязала два boyfriend модела и за щастие успях да намеря номер от единия. В този пост ще ви покажа как бих ги съчетала аз. И двете визии са спортно-елегантни, дано да ви харесат. Enjoy!

 

Ето и втората визия…

 дънки – “H&M”

сако – “Zara Basics”

флорална блуза – “Pull&Bear”

сив t-shirt – “H&M”

колие – “H&M”

елегантни обувки – CASADEI “Blade”

спортни боти – CASADEI

 

 

Save

4 Comments

 • Reply June 12, 2014

  cvetybaby

  Страхотни обувки!! Искам и аз едни такива стилето. От къде си ги купила?
  хх Цвети
  cvetybaby.com
  Instagram Facebook

 • Reply April 8, 2014

  Ivana Alexandrova

  Леле, страхотна сииииии! Не знам коя от двете визии ми харесва повече и двете са много яки! А обувките – OH MY GOD! I love them! Both of them!

  • Reply April 8, 2014

   Теодора Миланова

   Много ти благодаря за милите думи! А обувките наистина са…Уникални! Скоро ще има и с още прекрасни модели 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.