Здравейте, прекрасни!

Започва моето пробуждане след тежката (за мен) зима. Снегът се стопява, цветята цъфтят, слънцето грее – идилия. Колкото по-топло става, толкова повече ни се иска да изглеждаме добре, не само от вътре, но и от вън.

Лицето е визитката на човек, за това е важно как изглеждаш. Най-специални за мен са веждите и миглите – едните оформят рамката на лицето, а пък другите се грижат за дълбочината на погледа. За съжаление майката-природа не ме е дарила нито с едното, нито с другото. В крайна сметка не е страшно, просто изисква повече усилия.

Тук на помощ идват редица опции от процедури и продукти (което е ок, ако сте решили да се подложите на някоя), но тъй като аз не съм им фен, търся по-естествените варианти. Серумите за мигли определено са моето нещо и винаги съм в търсене на нови и ефективни такива. Bonilash е един от най-популярните на пазара в момента, затова и не се поколебах да го тествам, когато от марката се свързаха с мен. И така, мисия пърхащи мигли беше пусната в ход.

За първите резултати са необходими около 6 седмици редовно ползване, но трябва да си призная, че съм пропуснала веднъж-дваж (което не мисля, че е попречило). След пълния курс от 12 седмици, Bonilash гарантира за 25% по-дълги, гъсти, тъмни и здрави мигли.

Нанася се изключително лесно, бързо и удобно – като очна линия, в основата на миглите, но хубавото е, че не те е страх дали ще се омажеш. Важно е да допълня, че окото трябва да е затворено, а клепачът добре почистен и сух, за да има максимален ефект от серума. Нанася се вечер, аз го правя точно преди да си легна и след вечерната ми рутина.

Продуктът е с лека и приятна текстура, прозрачен на цвят. Не съм усещала дискомфорт при нанасяне или след това, което също е важно, защото ако има такъв трябва да се преустанови употребата му. Не се препоръчва при бременност, кърмене и по време на химиотерапия. Количеството е 3 ml. и според мен стига дори за повече от 12 седмици, тъй като е изключително икономичен.

Състав:

“Активната съставка на серума е биматопрост – ефикасен стимулант на растежа на миглите, който оказва положителен ефект върху дължината и плътността им, увеличава броя и подобрява структурата им, като ги прави по-здрави и подсилва естествения им цвят.”

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Bimatoprost, Silk Amino Acids, Biotinoyl Tripeptide-1, Biotin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

След приключване на междинния курс от 6 седмици ето и резултатите на кратко:

  1. Определено по-гъсти мигли – дори странични хора го забелязаха.
  2. Една идея по-дълги мигли – все още не съм там където ми се иска, но все пак съм на половината път.
  3. По-здрави мигли – падането им намаля драстично, дори когато махам грим (не съм от най-нежните).
  4. Усещат се подхранени и по-лесно се поддават на извиване.

Всичко това ми е напълно достатъчно за периода на ползване към момента. Очаквам поне още толкова до крайния резултат и съм сигурна, че ще го получа. Очаквайте отзиви и след пълния курс!

П.П.: Продуктът е в комплект със супер кокетно огледалце и вградена пиличка, които ме спасяват вече няколко пъти в критични ситуации. Мисля, че дори в момента Bonilash е на промоция в дадени аптеки. Препоръчвам горещо!

А вие ползвали ли сте серуми за мигли и ако да – кои? Kак са подействали при вас? Ще се радвам да споделите в коментарите своя опит!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.