Здравейте!

На женската част, която чете блога ми – честит празник! 🙂

Обичам 8-ми март още от малка и въпреки, че това не беше мой празник, цветя имаше и за мен. Естствено изключително много се радвах, защото все пак се чувствах специална. След като поотраснах продължавах да се радвам на цветята, но осъзнах, че реално все още не съм човекът, който трябва да празнува на този ден. Всеки има собствена гледна точка по този въпрос, но за мен това си е ден на майката. Вече приемам този празник, като рожден ден на собствената ми женственост, но да не изпадам в размисли и страсти, не за това съм тръгнала да пиша сега. Исках да ви покажа как аз обичам да прекарвам днешният ден, за това… Enjoy!

8-mart-dami

Обичам да започна деня си с чаша ароматно кафе, разглеждайки четейки списание!

8-mart-instagram

Тъй като този път ще сме си у дома, а домакинска работа на този ден не върша (не че съм по готвенето де), реших да се възползвам от услугите на foodpanda и да поръчам така любимото ни суши.

foodpanda-sushi3

index

Разбира се, не мога да подмина и релаксиращия полу спа ден/вечер. Обичам да го правя след като сложа Дани да спи, защото така съм по-спокойна и мога да се насладя на “моето” си време. Този път пропуснах маникюра, защото го направих няколко дни по-рано.

8-mart-pemparing

8-mart-pampering2

Знам, че не е лесно да намерите мъничко свободно време в забързаното ежедневие, но не забравяйте, че като всеки друг и вие се нуждаете от почивка, и лично време. Използвайте всяка възможност, която ви се даде, за да поглезите себе си, било то и в домашни условия.

Много бих се радвала да споделите как обичате да прекарвате този ден? Глезите ли се със спа процедури у дома и ако да – какви?

Save

2 Responses

    1. Мартина, благодаря ти! Аз също много харесвам твоя! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.