2014 throughout instagram

Първо, Честита Нова Година!

Пожелавам на всички една прекрасна, вдъхновяваща, успешна и сбъдваща мечти година! Бъдете живи, здрави, обичани и обичащи! Дано тази година ви донесе всичко онова, за което сте се борили и мечтали в предишната. 🙂

1ff3a73b7052268cb2fb840f908bb169

Винаги много съм харесвала този тип постове на други блогъри, за това и аз реших да направя своя версия. Изминалата 2014г. за мен беше, както и всяка преди това, благословия, че съм я изживяла. Разбира се имах и своите разочарования, но определено мога да кажа, че беше една прекрасна година. Както знаете имам малък, сладък ангел, като доста от вас са го виждали на безброй снимки през годината. Благодарна съм, че мога да го гледам как расте, как се усмихва, дори как плаче. Това са и снимките, които най-много обичам да споделям и гледам. Не всеки ще ме разбере, но съм сигурна, че майките сред вас знаят много добре за какво говоря. И, за да не стане като някакъв сълзлив пост, в който ви говоря за майчината обич, направо ви оставям да видите какво подбрах, като моменти от моята 2014г. Доста снимки са, но не можах да се спра на по-малко. Enjoy!

index

А каква беше вашата година?

Ако все още не сте ме последвали в instagram, може да го направите тук, както и на чисто новата ми страничка във facebookтук.

 

Save

2 Comments

 • Следвам те и се радвам всеки ден на снимките ти, особено на малкото сладурче :*

  • Теодора Миланова
   Reply January 4, 2015

   Теодора Миланова

   Благодаря ти!Радвам се, че всеки път се връщаш. Аз също много харесвам акаунта ти и чакам с нетърпение нови снимки 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.